Franța. Moarte suspectă pentru o avocată româncă, după ce s-a reunit cu soțul ei: Un milionar scoțian, principalul suspect

Mădălina S., o româncă de peste 40 de ani, căsătorită cu un om de afaceri scoțian, a fost găsită moartă, după ce ar fi căzut pe scări, într-o clădire din Aix-en-Provence din Franța. Bărbatul a fst arestat și susține că nu știe ce s-a întâmplat.

Mădălina și soțul ei, Craig s-au reunit  după mult timp în care au stat despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi s-au revăzut în Franța, la Aix-en-Provence, unde bărbatul închiriase pentru acest eveniment un penthouse situat la ultimul etaj într-o clădire foarte bine cotată. 

După ce au băut bine amândoi, sărbătorind revederea, bărbatul susține că s-a trezit și nu i-a venit să creadă când a văzut că soția sa zăcea fără suflare, prăbușită pe podeaua din fața scărilor.

Citește mai multe aici https://www.stiridiaspora.ro/fran-a-moarte-suspecta-pentru-o-romanca-dupa-ce-s-a-reunit-cu-so-ul-ei-un-milionar-sco-ian-principalul-suspect_445942.html?fbclid=IwAR2Avuxir4ntomEWsi8JVyuBC1p1G-uYdCAszxHBJI3ahrMNLrGr8P12EAY

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel