Frank Colin, mesaj din închisoare pentru soția sa, Maria Marinescu

maria marinescu
maria marinescu

Chiar dacă este după gratii, Frank Colin, afaceristul francez suspectat pentru implicare într-o rețea de droguri, i-a trimis soției sale, Mariei Marinescu, un mesaj.

Cei doi nu s-au mai văzut de o bună bucată de timp și, în ciuda stricteții penitenciarului, ei reușesc să mențină legătura prin intermediul unei celebre rețele de socializare. Aceștia își trimit mesaje speciale pe Facebook, ori de câte ori au ocazia. În urmă cu puțin timp, cu ocazia aniversării lui Frank Colin, Maria Marinescu i-a făcut o urare de suflet – “La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc”. Nici afaceristul nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut o declarație de dragoste la fel de caldă – “Femeia vieții mele… te iubesc mai mult decât oricine”.

Miercuri, la casa creatoarei de modă au avut loc percheziții, soțul ei fiind suspectat pentru traffic de droguri. În aceeași zi, Maria Marinescu a fost audiată la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. La plecare de la sediu, aceasta nu a vrut să dea nicio declarație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel