Francois Hollande și Angela Merkel, atacați de ucraineni

Președintele Franței, Francois Hollande, și cancelarul german, Angela Merkel, au fost ținta ucrainenilor. 

Președintele Franței, Francois Hollande, și cancelarul german, Angela Merkel, au fost invadați, pe pagina de Facebook, de ucraineni. Angela Merkel a fost numită "Frau Ribbentrop" ("Doamna Ribbentrop").

Ucrainenii sunt revoltați că Franța și Germania sunt alături de Rusia, în lupta Ucrainei pentru calea europeană. 

Ucrainenii l-au evocat în mesajele postate pe pagina de Facebook a cancelarului Angela Merkel pe ministrul de Externe al Germaniei naziste, Joachim von Ribbentrop, care a semnat cu Viaceslav Molotov, la Moscova, acordul secret ce prevedea împărţirea Poloniei şi a statelor baltice între Germania şi URSS, scrie AFP. 

VEZI și: ÎNREGISTRĂRI TRAIAN BĂSESCU, VICTOR PONTA. Ce riscă Traian Băsescu. Lucian Bolcaș: "Sâvârșește o infracțiune"

Reacțiile împotriva Angelei Merkel vin după ce au fost postate fotografii în care Merkel este surâzătoare alături de președintele rus Vladimir Putin, la finala Campionatului Mondial din Brazilia. 

La "Danke Frau Ribbentrop", biroul de presă al cancelarului german a reacționat:  "Dragi fani ai site-ului cancelarului Angela Merkel, un atac cu mesaje spam este în curs împotriva acestei pagini şi invadează toate rubricile cu anumite comentarii", a anunţat administratorul paginii de Facebook a şefului Guvernului de la Berlin. El a precizat că mesajele care conţin "insulte, calomnii şi comentarii rasiste sau poziţii extremiste" vor fi şterse.

Președintele francez Francois Hollande a fost ținta ucrainenilor, după ce Franța a menținut contractul de vânzare a navelor de război Mistral Rusiei. "Mulţumim pentru navele Mistral oferite Rusiei, domnule preşedinte! Îi ajutaţi pe ucraineni să moară!", este unul dintre cele mai frecvente mesaje postate pe pagina de Facebook a liderului de la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel