O cântăreaţă renumită a decedat. Era iubită de toţi românii

Renumita cântăreaţă franceză France Gall a murit duminică dimineaţa la Paris de cancer, la vârsta de 70 de ani, a anunţat într-un comunicat transmis AFP responsabila de comunicare a cântăreţei, Genevieve Salama.

"Există cuvinte pe care nu am vrea niciodată să le pronunţăm. France Gall s-a alăturat + Paradisului alb + la 7 ianuarie, după ce a înfruntat timp de 2 ani, cu discreţie şi demnitate, recidiva cancerului său, a indicat Salama, referindu-se la piesa Le Paradis Blanc ce evocă moartea şi este scrisă de muzicianul francez Michel Berger, pentru care France Gall a fost muză şi interpretă.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, cântăreaţa s-a bucurat de succes la vârsta de 16 ani. Printre cântecele sale cele mai cunoscute se numără Poupée de cire, poupée de son, La Groupie du pianiste, Si, Maman, si, Ella, elle l'a, Quelques mots d'amour sau Résiste.

France Gall, care a avut mai multe drame personale în timpul vieţii sale, fusese spitalizată de la mijlocul lui decembrie oficial pentru o infecţie severă.

Cântăreaţa a făcut un cancer de sân la un an după moartea bruscă a soţului său, Michel Berger, în 1992, la 44 de ani, din cauza unui infarct.

Ea s-a retras de pe scenă după ce fiica sa Pauline a murit în 1997 din cauza unei fibroze chistice, dar a jucat în 2015 în comedia muzicală Résiste, care a readus în actualitate hiturile cuplului pe care îl forma cu Michel Berger.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel