Urmărește emisiunea live


Frații Dedeman și-au cumpărat un nou avion

Băcăuanii Adrian și Dragoș Pavăl cunsocuți drept și „Frații Dedeman", și-au cumpărat un nou avion, care a aterizat în premieră pe Aeroportul Internațional „George Enescu" din Bacău.

Noul avion achiziționat de compania Dedeman, a fraților Pavăl este un Embraer EMB-505 Phenom 300, una dintre cele mai vândute aeronave business din lume. 

Phenom 300, produsă de brazilienii de la Embraer, poate atinge viteza de 834 km/h și are o capacitate de 6 persoane. Prețul de listă al modelului este de 8,7 milioane de dolari, iar costurile de întreținere ajung la 350.000 de dolari pe an.

Phenom 300 vine ca o înnoire a mijlocului de transport aerian pentru frații Pavăl, după ce au deținut până acum Phenom 100, al aceluiași producător, notează Ziarul de Bacău.

Adrian și Dragoș Pavăl, locul 2 în topul celor mai bogați români

Adrian și Dragoș Pavăl sunt pe locul doi în topul celor mai bogați români, după Ion Țiriac și înainte de Zoltan Teszari, Ioan Niculae și Gigi Becali. Averea Fraților Dedeman este estimată la 1,2 miliarde de euro.

Compania Dedeman a fost înființată în 1992, devenind după doar 8 ani de activitate lider pe piața din România în domeniul retail-ului materialelor de construcții și al amenajărilor interioare.

FOTO – Aeroportul Bacău (Ben Niță și Iulian Radu)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel