FOTOGRAFII care spun TOT despre arhiepiscopul cu coronavirus. ”Îți e un pic rușine în ultimul ceas?”

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a fost confirmat cu coronavirus şi a fost transportat, în noaptea de luni spre marți, la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti, cu un elicopter.

Mulți l-au criticat pentru că au considerat că a avut parte de tratament preferențial dat fiind faptul că a fost transferat cu elicopterul. Jurnalistul Paul Andrei a comentat acest subiect.

Înainte de a citi opinia sa, vă spunem că Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a donat două echipamente principale pentru o linie de testare COVID 19.

”Hai că m-am săturat să scriu atât pe acest subiect și degeaba. Așa că am zis să pun o poza din urmă cu jumătate de lună. Știu că unora le e greu să citească și funcționează mai ușor cu poze.


E o fotografie de când Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, aia a lu' Pimen, a donat două echipamente de testare pentru Covid-19 în valoare de 100.000 de euro spitalului județean.


Se mai spunea în această știre că în viitorul apropiat Arhiepiscopia își mai propune să strângă încă 100.000 pentru spitalele din Rădăuți, Fălticeni, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc.


Măcar așa înțelegi, mă, de ce e important ca un bătrânel de 90 de ani să fie salvat? Pentru că el are o funcție importantă pentru cei din jur, pe când tu nu.


Și am auzit mai devreme la TV că nu el a cerut transferul ci medicii. Poate s-au gândit că trebuie să facă totul pentru el, că doar nu o să ceară sprijin medicii unora ca tine, nu?


Îți e un pic rușine, măcar acum în ultimul ceas?”, a scris jurnalistul Paul Andrei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel