Fotografie cu totul specială, realizată la Palatul Buckingham

foto: Wiki Commons
foto: Wiki Commons

O fotografie cu totul specială în care apar patru generații din familia Windsor a fost difuzată miercuri în cadrul evenimentelor prin care se marchează aniversarea a 90 de ani de viață ai Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, relatează BBC și ''Hola'', citate de Agerpres.

Alături de suverană apar fiul ei cel mare, Charles, Prinț de Wales (67 de ani), băiatul cel mare al acestuia din căsătoria cu Lady Diana, Prințul William (33 de ani), precum și primul copil al acestuia, Prințul George, care în iulie va împlini trei ani.

Realizată în vara anului trecut, la Palatul Buckingham, de fotograful Ranald Mackechnie, aceasta este prima imagine care ilustrează clar poziția a treia pe care o ocupă în ordinea succesiunii la tron fiul Ducelui de Cambridge și al soției lui, Catherine.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, 90 de ani în 90 de secunde - Video

Imaginea, captată în Salonul Alb, a fost gândită în așa fel încât de pe ea să se poată dezlipi patru timbre — cu chipurile celor patru membri ai familiei. Toate vor face parte dintr-o emisiune de timbre cu care Royal Mail (Poșta Regală, serviciul poștal din Regatul Unit) omagiază două evenimente majore: aniversarea reginei, precum și propria sărbătoare la împlinirea a 500 de ani de funcționare.

Vezi AICI foto

Seria va conține încă șase timbre, care vor ilustra atât scene din viața de familie, cât și din prestigioasa activitate publică a longevivei regine.

Timbrele se vor pune în circulație începând din 21 aprilie, prin intermediul paginii web a Royal Mail și în cele 8.000 de oficii poștale din întreaga țară.

Emisiunea purtând numărul unu a fost înmânată chiar Reginei Elisabeta a II-a, miercuri, în timpul vizitei efectuate de aceasta, împreună cu soțul ei, Prințul Philip, la Royal Mail, una dintre cele mai vechi companii poștale din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel