Fotografia cu Leon Dănăilă ascunde o perversitate. Nimeni nu spune asta

O fotografie cu profesorul Leon Dănăilă mergând cu metroul la serviciu a stârnit valuri de comentarii, share-uri și like-uri, dar imaginea ascunde un aspect la care puțini oameni s-au gândit.

De ce trebuie să ne dorim medici săraci, medici care merg cu metroul, medici care - pe măsura muncii lor - nu circulă cu mașini străine de ultim răcnet? Profesorul Cristian Ducu atrage atenția asupra acestui aspect din fotografia cu neurochirurgul Leon Dănăilă.

"Alegerea Profesorului Dănăilă ne indică un stil de viață auster, dar oare de ce medicii trebuie să fie nevoiți să meargă cu metroul, de ce trebuie să se citească pe fața lor o viață de neajunsuri? (...) Prefer oricând medici care au maşini ca cea de mai jos, care au în geam o legitimaţie specială care le permite să circule cu viteză foarte mare prin oraş şi să aibă acces în zone cu restricţii de circulaţie, decât medici care rămân în drum cu maşina personală sau cu salvarea, care se plâng că trebuie să facă tot felul de compromisuri pentru a avea acces la literatură de specialitate sau care să fie nevoiţi să se milogească pentru nişte sponsorizări că să participe pe bune la congrese, că să aibă instrumentar în spital sau să poată cumpără consumabile pentru un laborator. Şi asta pentru simplul motiv că de medic depinde în mod direct viaţă unui om", a scris Cristian Ducu pe blogul său. Continuare o găsiți AICI.

Credit foto: Marilena Stancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel