EXCLUSIV  UPDATE: Fotografia care LIPSEŞTE de la consultările de la Cotroceni

Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială

Ieri au avut loc, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui nou premier. 

UPDATE: Administrația Prezidențială a transmis, ieri, fotografiile cu delegația AUR către jurnaliștii acreditați, dar din cauza problemelor tehnice  de la Google, acestea nu au putut fi accesate.

----

Știrea inițială:

La consultările convocate de către preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni au fost invitaţi, în ordine: PSD, PNL, USR PLUS, AUR, UDMR şi minorităţile naţionale reprezentate în Parlament. Cum presa nu a avut acces la consultări, imagini şi fotografii de la eveniment au fost furnizate de către Administraţia Prezidenţială. 

Însă din galeria foto de la consultările cu partidele și formațiunile politice parlamentare lipseşte o imagine: cea cu reprezentanţii AUR. 

Reamintim că momentul consultărilor preşedintelui Iohannis cu cei de la AUR a fost marcat atât de faptul că aceştia au întârziat la întâlnirea cu preşedintele, întrucât au încercat să intre pe altă poartă în curtea Palatului Cotroceni iar, la consultări, Diana Şoşoacă a apărut în imagini cu masca sub nas, acoperindu-i doar gura. 

DC News a trimis o solicitare către Administraţia Prezidenţială cu întrebarea: "De ce, pe site-ul Administrației Prezidențiale, nu există nicio fotografie cu delegația AUR de la consultările de la Cotroceni?". Imediat ce vom primi un răspuns vom comunica poziţia Administraţiei Prezidenţiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel