Fotograf de modă, pedepsit cu deportarea pentru că este prea frumos

Omar Borkan
Omar Borkan

Unul dintre cei trei bărbați, despre care s-a scris în urmă cu o săptămână că au fost deportați din Arabia Saudită, pe motiv că erau prea frumoși și toate femeile erau în pericol, se pare că este un fotograf de modă, actor și poet stabilit în Dubai (Emiratele Arabe Unite), Omar Borkan Al Gala, potrivit jezebel.com.

"Faceți cunoștință cu Omar Borkan Al Gala. E un fotograf, actor și poet din Dubai și este unul dintre cei trei bărbați care au fost expulzați din Arabia Saudită, pentru că este de o frumusețe incontestabilă", informează site-ul american.

Întrebându-se dacă cei trei bărbați expulzați din Arabia Saudită arată "într-adevăr atât de atractiv, încât aspectul lor să fie considerat drept o "crimă", cei de la au.ibtimes.com spun că mărturie stau fotografiile lui Omar Borkan Al Gala, postate pe pagina sa de Facebook, care arată "ilegal" de frumos.

Cu ochii visători, o barbă bine îngrijită și pomeții ascuțiți, Omar Borkan Al Gala este într-adevăr un bărbat irezistibil.

În urmă cu o săptămână, trei bărbați din Emiratele Arabe Unite au fost deportați din Arabia Saudită. Ei participau la un festival cultural, când s-au trezit dați afară de la eveniment și, ulterior, obligați să plece din țară.  Motivul invocat pentru măsura drastică luată la insistența Comisiei pentru promovarea virtuții și prevenirea viciilor a fost acela că bărbații erau prea frumoși, iar prezența lor le-ar fi tulburat pe femei, potrivit stirileprotv.ro.

Unul dintre argumentele care susțin informația că unul dintre cei trei bărbați deportați ar fi Omar Borkan Al Gala este și faptul că, deși frumosul fotograf profesionist a fost implicat în organizarea evenimentului de la care a pornit scandalul, pe site-ul său sau pe Facebook nu au apărut fotografii de la festivalul cultural din Arabia Saudită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel