FOTO VIRAL: O femeie a primit un prosop prăjit, în locul puiului crispy comandat

Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels
Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels

Imaginile făcute de o femeie care a primit un prosop prăjit în ulei, în locul puiului crispy comandat, s-au viralizat pe rețelele de socializare. 

Alique Perez, o femeie din Filipine, susține că, după ce a comandat pentru fiul ei pui crispy, de la un lanț de restaurante de tip fast-food, a primit un prosop prăjit în ulei, potrivit Mirror.

Într-o postare făcută pe Facebook, Alique Perez a povestit că a comandat pui crispy de la Jollibee, dar când a sosit și a vrut să-i taie fiului ei o bucată, a găsit un prosop prăjit.

'Cumă să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești?'

'Mi s-a părut foarte greu să tai bucata de pui, așa că am încercat să o rup cu mâinile și, spre surprinderea mea, am constatat că este un prosop prăjit. Este într-adevăr deranjant... Cum să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești!?', a spus Alique Perez. 

Femeia a mai adăugat că niciodată nu i-a crezut pe cei care se plângeau că găsesc 'lucruri ciudate' în mâncare, dar 'acum știu că se întâmplă cu adevărat'. 'Atât de dezgustător și jenant... Există o premieră pentru toate. Și aceasta a fost cea mai rea', a mai spus femeia. 

De asemenea, Alique Perez a atras atenția asupra faptului că și alte porții de mâncare preparate în restaurant ar fi putut fi afectate.

Restaurantul Jollibee a fost închis după postarea femeii 

După ce postarea lui Alique Perez s-a viralizat pe Internet, reprezentanții Jollibee au informat că au cerut închiderea punctului de vânzare cu pricina pentru revizuirea procedurilor din restaurant și reinstruirea angajaților, potrivit AsiaOne.

Iată imaginile și reacția Jollibee

O femeie a mâncat artificii, crezând că sunt bomboane

Caz greu de imaginat în Marea Britanie, la începutul acestui an. O femeie a mâncat artificii crezând că acestea sunt de fapt bomboane, scria Mirror. În consecința, ea s-a ales cu mai multe arsuri chimice la nivelul gurii. 

Lisa Boothroyd, în vârstă de 48 de ani, le-a povestit jurnaliștilor că a găsit cutia printre mai multe dulciuri, pe rafturile unui magazin. A cumpărat o cutie și a venit cu ea acasă, dar nu a citit ce scrie pe aceasta. A mâncat mai multe dintre ele și brusc a simți o arsuri puternică, așa că a fugit la baia, unde și-a clătit gura cu apă. Și-a dat seama de greșeala făcută abia atunci când s-a uitat pe cutie și a văzut ce a mâncat.

Vezi foto AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel