FOTO VIRAL, la Cluj: Muncitorii au avut grijă de o mașină uitată cu trapa deschisă

Foto ilustrativ. Imagine de gagnonm1993 de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de gagnonm1993 de la Pixabay

O fotografie realizată în Cluj Napoca s-a viralizat, în această săptămână, pe Facebook.

Un tânăr din Cluj Napoca a povestit pe contul său de Facebook ce s-a întâmplat după ce și-a uitat mașina cu trapa deschisă, pe o stradă ultracentrală din municipiu.

Pentru că venise ploaia, autoturismul era în pericol să fie inundat. Din fericire pentru el, muncitorii din zonă au acționat și, când a revenit la mașină, tânărul a descoperit că plafonul mașinii era acoperit cu o prelată improvizată.

Prin mesajul transmis pe Facebook, tânărul a vrut să le mulțumească muncitorilor.

„Mulțumesc aici în absența întâlnirii fizice domnilor muncitori – foto în stânga – care mi-au salvat mașina de la înec, eu tâmpitul lăsându-mi trapa deschisă. Faith in humanity restored!” a scris tânărul.

VEZI ȘI: Toate restricțiile valabile în Cluj-Napoca, începând de vineri. Noi decizii

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj a adoptat, joi, o hotărâre care prevede impunerea unor restricții în Cluj-Napoca, unde incidența Covid a depășit 2 la mia de locuitori.

Potrivit autorităților, incidența în Cluj-Napoca este joi de 2,15‰, în comuna Florești de 2.21‰ și în comuna Săvădisla de 2.67‰. Astfel, CJSU a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, începând de vineri.

Astfel, în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă până la capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 05:00-02:00”, a mai transmis Prefectura Cluj.

CJSU Cluj a dispus restricții începând de vineri și în comuna Săndulești, unde incidența Covid a ajuns la 3.19‰. Aici, sunt interzise activitatea cu publicul a cinematografelor, a restaurantelor și cafenelelor, a fimelor de jocuri de noroc, dar și evenimentele private. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel