FOTO incredibilă de pe o șosea din România: Cum a cărat un șofer o mașină într-o... altă mașină

Un cititor al cotidianului local Alba24 a surprins marți, la Sebeș, o serie de imagini inedite pe drumurile publice. 

În partea din spate a unei mașini de transport a fost urcată o furgonetă de marfă, scrie Alba24. Pe jumătate afară, autoutilitara risca la orice curbă sau groapă să se desprindă și să aterizeze în drum.

Mașina cu încărcătura ”specială” a intrat în Sebeș dinspre Lancrăm sau dinspre autostradă și în față la Kronospan a virat stânga spre cartierul Kogălniceanu.

Accident grav în Ungaria

Cinci persoane au murit, marți, într-un accident în care au fost implicate un microbuz românesc şi alte câteva vehicule pe autostrada M1 din Ungaria, potrivit agenţiei maghiare de presă MT. Patru mașini s-au ciocnit marţi pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna. Cinci persoane au murit și mai multe persoane au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, a declarat agenţiei ungare de presă MTI că un microbuz românesc a lovit din spate un camion. Cinci persoane au rămas blocate în microbuz, iar un bărbat a fost aruncat din vehicul.

Vezi și: Proiect în Parlament - se stabileşte viteza maximă legală pe drumurile express din România, deşi ele nu există

Vezi și: Titi Aur: Trei motive pentru care sunt accidente rutiere în România

Patru vehicule implicate în accident

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, s-au ciocnit patru vehicule. Într-unul călătoreau 5 persoane - două femei și trei bărbați. Toţi au decedat pe loc.

Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă, a declarat agenţiei MTI că au fost alertate ambulanţe şi un elicopter pentru a interveni la locul accidentului. Un bărbat în jur de 50 de ani care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, starea lui este stabilă – a adăugat purtătorul de cuvânt.

Drumul a fost închis, potrivit anunțului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, postat pe site-ul poliţiei ungare.

Citește aici mai multe: Accident MORTAL în Ungaria. Microbuz ROMÂNESC, implicat în carambol. Cinci morți și mai mulți răniți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel