Fotbalistul Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare

Pexels
Pexels

Instanța supremă din Catalonia l-a găsit pe fostul fotbalist brazilian Dani Alves vinovat de agresarea se*uală a unei femei într-un club de noapte de lux din Barcelona, la Revelionul din 2022.

Fostul fotbalist brazilian al echipei FC Barcelona, Dani Alves, a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiune se*uală, scrie Sky News.

Instanța supremă din Catalonia l-a găsit vinovat de agresarea sexuală a unei femei într-un club de noapte de lux din Barcelona în noaptea de Revelion, în 2022.

Victima a spus că Alves a violat-o într-o baie. El a fost, de asemenea, obligat să plătească victimei 150.000 de euro de către instanță.

Fostul fundaș drept, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat în ianuarie 2023. De atunci s-a aflat în arest și i-au fost respinse cererile de eliberare pe cauțiune.

Constituția federală braziliană garantează că niciun cetățean brazilian nu poate fi extrădat de către țară.

Procurorilor de stat li s-a spus de către victimă că în noaptea agresiunii, a dansat cu Alves și a intrat de bunăvoie în baia clubului de noapte, dar când a vrut ulterior să plece, acesta nu a lăsat-o.

Ea a spus că apoi a fost pălmuită, insultată și obligată să întrețină relații se*uale împotriva voinței ei.

Alves a negat orice faptă în timpul procesului, spunând instanței: „Nu sunt genul ăsta de om”.

Pe măsură ce cazul era investigat, Alves a spus în timp ce se afla în arest că nu a avut niciun contact sexual cu ea.

Ulterior, el a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu victima, dar a spus că au fost consensuale. El a spus că a încercat să-și salveze căsnicia nerecunoscând inițial.

În timpul procesului, apărarea lui Alves s-a concentrat pe încercarea de a arăta că era beat când a întâlnit-o pe femeie.

Procurorii de stat ceruseră o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Alves, în timp ce avocații victimei doreau 12 ani.

Apărarea sa a cerut achitarea lui sau, dacă e găsit vinovat, o pedeapsă de un an plus o despăgubire de 50.000 de euro pentru victimă.

Decizia instanței poate fi atacată cu recurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel