Fotbalist găsit spânzurat în casă. Mesaj sfâşietor pe Facebook

Un fotbalist din Vrancea şi-a pus capăt zilelor, acesta fiind decoperit sâmbătă la prânz. Din câte se pare, cauza tragediei pare a fi decepția în dragoste.

George Gudana, un tânăr de 27 de ani, fotbalist la Şoimii Mirceşti, a fost găsit mort, sâmbătă, în apartamentul său. 

Într-un moment de depresie, băiatul a luat un cablu şi s-a spânzurat. Corpul neînsufleţit a fost găsit de mama fotbalistului care a intrat în panică în momentul în care a văzut că fiul ei nu răspunde la telefon.

Înainte de a decurge la gestul extrem, George a postat pe pagina de Facebook un mesaj cutremurător.

"Realizez cat sunt de singur, abia acum cand simt ca sufletul imi plange intr-o disperare surda, iar langa mine nu e nimeni sa ma stranga in brate sa-mi spuna o vorba care sa-mi alunge tristetea, cineva care sa zugraveasca pe chipul meu macar un zambet fals... SI am pornit singur pe acest drum al singuratati intunecat de ceata. Iar uneori imi dau seama ca nu am cui sa-i spun durerea ce o am in sufletul meu. Nu... nu e cineva, nu e nimeni de partea mea. Oare pe ce drumuri sa mai apuc? Nu stiu Doamne unde sa ma mai duc sa ma ascund. Pentru ca as vrea de tot sa ma ascund. Sa stau singur ca vreau sa plang.

[citeste si]

Imi analizez viata si imi dau seama ca in mare parte sunt vinovat de tot ceea ce mi se intampla, poate ca intr-un fel e felul vietii de a-mi cere o plata pentru toate greselile pe care le-am facut.. iar eu nu mai pot schimba nimic, poate doar sa-mi accept destinul asa cum e fara sa schimb nimic. Dar uneori imi doresc sa schimb totul, sa pot spera intr-un nou inceput, intr-o dragoste impartasita, dar frica ca mereu ma voi intoarce de unde am plecat, ca nu voi gasi, poate, niciun strop din fericirea pe care cred ca o merit, imi frang aripile, imi curm visele.. Tot ce imi ramane este doar un vis, dar cand ma gandesc la acel vis zambesc trist, pentru ca visul meu este lipsit de speranta", a scris tânărul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel