Fotbal. Neymar (PSG) a făcut apel împotriva suspendării de trei meciuri impusă de UEFA

Atacantul brazilian Neymar (Paris Saint-Germain) a făcut recurs împotriva suspendării pe trei meciuri, o sancţiune dictată de Comisia de disciplină a UEFA pentru că a jignit un arbitru după meciul retur cu Manchester United din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, relatează EFE.

Jucătorul brazilian ar putea să se apere personal la audierea pe care o va fixa Comisia de apel a UEFA. Neymar era accidentat la acel meci, dar a criticat cu duritate prin intermediul reţelelor de socializare prestaţia arbitrului, care a acordat penalty pentru un henţ în favoarea lui United, decisiv pentru calificarea englezilor în sferturi.

Cel mai scump jucător din lume a urmărit meciul din tribuna arenei Parc des Princes, dar apoi a coborât lângă teren unde a trăit cu nervozitate minutele de final ale meciului. Neymar a primit o suspendare pe trei meciuri pentru că a postat pe reţelele de socializare mesajul: Este o ruşine. Au pus patru tipi care nu înţeleg nimic din fotbal pentru a urmări reluările. Nu a fost niciun penalty, adăugând şi o înjurătură.

PSG s-a impus cu 2-0 pe Old Trafford, dar în meciul retur Manchester United a câştigat cu 3-1, ultimul gol fiind marcat din penalty de Rashford, după ce sistemul VAR a alertat arbitrul pentru un henţ la Kimpembe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel