Fotbal: Dunărea Călăraşi - FC Botoşani 0-2, în play-out

FC Botoşani a învins-o în deplasare pe Dunărea Călăraşi cu scorul de 2-0 (2-0), într-un meci disputat marţi în etapa a 10-a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Primul gol a venit în minutul 28, când Fulop a transformat un penalty dictat după ce Golofca a căzut în urma contactului cu un fundaş advers.

În ultimul minut al primei reprize, Golofca a dublat avantajul oaspeţilor cu o execuţie rafinată de la marginea careului. Oaspeţii au mai avut câteva ocazii mari, mai ales prin Fabbrini, iar gazdele au fost periculoase prin Luchin şi Munteanu. FC Botoşani este neînvinsă de patru etape, în care a obţinut trei victorii şi un egal. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu este pe locul 3 în play-out, cu 32 de puncte.

Dunărea rămâne pe locul 13, penultimul, cu 21 de puncte, şi este tot mai aproape de retrogradare. Formaţia lui Dan Alexa se află la un punct de FC Hermannstadt, ocupanta locului 12, care duce la baraj. Hermannstadt are un meci mai puţin. AFC Dunărea Călăraşi - FC Botoşani 0-2 (0-2), Stadion Ion Comşa - Călăraşi Au marcat: Lorand Fulop (28 - penalty), Cătălin Golofca (45) Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel