Europa League. Ce echipe s-au calificat în optimi

Stadion fotbal
Stadion fotbal

Arsenal, Napoli, Eintracht Frankfurt, Dinamo Zagreb, RB Salzburg, Valencia, Villarreal şi Zenit Sankt Petersburg s-au calificat, joi, în optimile de finală ale Europa League la fotbal, după meciurile din manşa secundă a şaisprezecimilor de finală. 

Arsenal s-a impus la scor de forfait, 3-0, în faţa formaţiei BATE Borisov, făcând uitat eşecul surprinzător din tur (0-1). Autogolul lui Volkov şi reuşitele fundaşilor Mustafi şi Papastathopoulos i-au dus pe tunari în faza următoare. Napoli, cu fundaşul român Vlad Chiricheş titular, a îndeplinit o simplă formalitate după 3-1 în tur. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti s-a impus cu 2-0 pe San Paolo în faţa formaţiei FC Zurich, prin golurile lui Verdi şi Ounas. Chiricheş, care nu mai jucase din septembrie, a evoluat 56 de minute, primind un cartonaş galben în min. 35. 

Eintracht Frankfurt a dispus de Şahtior Doneţk cu 4-1, după 2-2 în tur. Jovic, Haller (două) şi Rebic au marcat pentru gazde, iar brazilianul Junior Moraes pentru vicecampioana Ucrainei. Dinamo Zagreb a trecut cu 3-0 de Viktoria Plzen, după 0-0 în tur. RB Salzburg a surclasat campioana Belgiei, FC Bruges, cu 4-0, după ce primul meci fusese câştigat de belgieni cu 2-1. 

Valencia a dispus de Celtic cu 1-0, gol marcat de Gameiro, în condiţiile în care scoţienii au jucat mai multe de o repriză în zece oameni. Liliecii învinseseră în tur cu 2-0. Villarreal a remizat acasă cu Sporting Lisabona, 1-1, dar Submarinul Galben merge mai departe graţie victoriei din tur, cu 1-0. Zenit s-a impus la Sankt Petersburg cu 3-1, întorcând scorul după eşecul la limită din tur cu Fenerbahce, 0-1 la Istanbul. Iranianul Sardar Azmoun a fost unul dintre artizanii calificării, prin cele două goluri reuşite. 

De la ora 22:00 (ora României) au loc partidele: 

Bayer Leverkusen - FC Krasnodar (0-0 în tur) 
Benfica Lisabona - Galatasaray Istanbul (2-1 în tur) 
Chelsea - Malmo FF (2-1 în tur) 
Dinamo Kiev - Olympiakos Pireu (2-2 în tur) 
Genk - Slavia Praga (0-0 în tur) 
Inter Milano - Rapid Viena (1-0 în tur) 
Real Betis Sevilla - Rennes (3-3 în tur) 

Miercuri, Sevilla FC s-a calificat în optimi, după 2-0 cu Lazio Roma (1-0 în tur). 

Vezi şi: Ce fel de părinte eşti? Consecințe pentru copii

Astrolog DCNews, element SURPRIZĂ: Partidele vor fi șifonate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel