Fotbal: Răzvan Marin va rămâne cu 'multe amintiri' de la Standard Liege

Mijlocaşul român Răzvan Marin, care va juca din vară la Ajax Amsterdam, a mărturisit că va rămâne cu 'multe amintiri' de la Standard Liege, unde a 'simţit întotdeauna susţinerea publicului', scrie site-ul walfoot.be.

Marin a fost cel mai bun jucător al întâlnirii de joi, 2-0 acasă cu FC Bruges, în care a marcat ambele goluri, al doilea fiind o reuşită de excepţie, din lovitură liberă directă. Partida a contat pentru etapa a 9-a, penultima din play-off-ul pentru locurile 1-6 al campionatului Belgiei. Standard a urcat pe poziţia a treia a clasamentului, iar dacă va rămâne pe acest loc după ultima etapă, va obţine calificarea în Europa League, fără să mai aibă nevoie de disputarea unui baraj. Astfel, este posibil ca meciul de joi să fi fost ultimul pentru Marin pe stadionul din Liege.

După această prestaţie, Marin i-a salutat pe suporteri. 'Am făcut un lung tur de onoare, e poate ultimul meu meci aici... în fine, sper că e ultimul', a spus zâmbind mijlocaşul român. 'Vom vedea, vom încerca să câştigăm la Genk', a adăugat el. 'Ce amintiri voi păstra? O, multe, multe. Noi am câştigat cupa şi am încheiat pe locul 2 în sezonul trecut, şi acesta e bun, mai ales pentru mine. emoţia e prezentă, dar e normal după doi ani şi jumătate la Standard. Am simţit întotdeauna susţinerea publicului. Ce altceva pot să spun decât că sunt foarte mulţumit!', a spus Marin. 'Pe măsură ce sezonul se apropie de final, Răzvan Marin se arată tot mai important pentru Standard. Dacă unii au putut crede că el se va implica mai puţin după ce s-a transferat deja la Ajax, lucrurile au stat cu totul astfel în acest play-off.

Cu cinci goluri şi trei pase decisive în ultimele nouă meciuri, este cel mai bun jucător al lui Standard în acest final de sezon. În afara acestor statistici, internaţionalul român a dovedit şi o dorinţă de victorie rareori atât de vizibilă în trecut', comentează walfoot.be. Marin a fost inclus de walfoot.be în echipa etapei. Potrivit site-ului, 'Răzvan Marin nu putea visa ceva mai frumos ca ultim meci al său pe stadionul Sclessin'. Iată cum arată echipa etapei în viziunea site-ului citat: Guillermo Ochoa (Standard) - Joakim Maehle (Standard), Konstantinos Laifis (Standard), Kevin Kis (Union Saint-Gilloise) - Sander Berge (Genk), Răzvan Marin (Standard), Bryan Heinen (Genk) - Yari Verschaeren (Anderlecht), Theo Bongonda (Zulte Waregem) - Dieumerci Mbokani (Antwerp), Alexander Sorloth (Gent). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel