Fotbal: 'Nu vreau să fiu tipul simpatic', spune Mourinho

[] []

15 mai 2019 / 18:07
Salveaza PDF Comentarii

'Nu vreau să fiu tipul simpatic', a declarat pentru L'Equipe celebrul tehnician Jose Mourinho, care a estimat că un antrenor 'simpatic' devine 'o marionetă'.

'Nu vreau să fiu tipul simpatic, fiindcă tipul simpatic, după trei luni, este o marionetă şi lucrurile nu se termină bine', a afirmat Mourinho, cuvintele sale putând fi o aluzie la Ole Gunnar Solskjaer, cel care l-a înlocuit în decembrie la Manchester United. 'Nu trebuie însă nici să fii antrenorul care este mereu negativ. Trebuie căutat acest echilibru (...). Tipul simpatic nu este un antrenor. Nu poţi însă să fii omul conflictului permanent. Trebuie găsită o poziţionare, cea pe care am putut-o avea cu loturile foarte mature. Când nu eşti şeful, nu ai puterea.

Trebuie să fii liderul', a spus portughezul. Mourinho a vorbit despre ultima sa echipă: 'Despre Manchester United vreau să spun doar două lucruri. Primul, că timpul a vorbit. Al doilea, că problemele sunt în continuare prezente. Vă puteţi închipui că e vorba de jucători, de organizare, de ambiţie, spun doar că nu pot răspunde afirmativ când întrebaţi dacă Paul (Pogba - n. r.) a fost singurul responsabil'.

'Acum nouă sau zece luni am spus că, după ce am câştigat opt campionate, să termin pe locul doi cu Manchester United a fost poate cea mai mare reuşită a mea. Acum, lumea înţelege', a adăugat el. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84