Fotbal: Cristi Popovici a revenit asupra deciziei de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei SC Bacău

Antrenorul echipei de fotbal de Liga a II-a SC Bacău, Cristi Popovici, a renunţat, luni seara, la 'demisia de onoare' înaintată cu o zi înainte conducerii clubului.

'Am avut astăzi o discuţie prelungită cu antrenorul Cristi Popovici la finalul căreia am decis, de comun acord, să continuăm colaborarea. Anterior vorbisem şi cu jucătorii care s-au declarat unanim în favoarea menţinerii antrenorului Popovici la conducerea tehnică', a afirmat, pentru Agerpres, Cristi Ciocoiu, preşedintele SC Bacău.

Cristi Popovici decisese să demisioneze după de a şasea înfrângere consecutivă înregistrată de formaţia băcăuană în campionat şi Cupa României. Sâmbătă, SC Bacău a pierdut pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi (0-2) în Seria I din Liga a II-a.

'La o zi după ce am pierdut acasă şi meciul cu Dunărea Călăraşi, mi-am prezentat o demisie de onoare, fără a mi se cere acest fapt. Sunt băcăuan şi îmi este ruşine de această situaţie în care am pierdut de opt ori pe teren propriu în acest campionat. Despre această intenţie i-am informat şi pe fotbaliştii echipei', a precizat duminică Popovici, pentru Agerpres.

SC Bacău ocupă locul 7 cu 19 puncte, după 14 etape din acest sezon, înaintea meciului pe care-l va disputa la Brăila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel