Fotbal: Cornel Papură (U. Craiova) - Sper să nu vedem finala Cupei României cu sufletul la gură

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cornel Papură, speră ca formaţia sa să câştige partida cu Viitorul Constanţa din ultima etapă a play-off-ului şi să ocupe poziţia a treia în clasament pentru a nu urmări cu sufletul la gură finala Cupei României, care va decide dacă are sau nu drept de a evolua în Liga Europa. 

'Ne aşteaptă un meci dificil şi important pentru a rămâne pe locul trei. Sper să reuşim un meci bun şi mai important ar fi să marcăm. Sper să fim mult mai inspiraţi. Ne aşteaptă un meci greu cu o echipă care este pe val şi sper ca sâmbătă să fim mai puternici şi să reuşim să învingem. Nu e cel mai important meci pentru mine, jucăm pe teren propriu şi trebuie să-l abordăm ca atare, cu multă încredere şi dăruire. Cu agresivitate şi să atragem publicul de partea noastră.

În partea a doua a play-off-ului meciurile sunt mult mai disputate, e presiune mai mare. Din ceea ce am văzut, Viitorul abordează toate meciurile la fel, cu presiune, aleargă, ştiu foarte bine ce au de făcut. Au şi un sistem foarte bine pus la punct. Sper să nu ajungem să vedem finala cupei cu sufletul la gură', a declarat Papură, joi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a afirmat că nici în partida de sâmbătă nu va avea întreg lotul de jucători la dispoziţie: 'De când am venit nu am avut niciodată tot lotul la dispoziţie şi este destul de complicat. Acum sunt jucători care vin după o perioadă lungă de accidentare şi nu ştiu cum se vor prezenta la ora jocului. Nu ştim care va fi potenţialul lor fizic'. 'Andrei Ivan ar fi binevenit, e un jucător talentat, ştie ce este aici.

Cu siguranţă poate fi o soluţie pentru noi. Nu intrăm în competiţie cu alte cluburi pentru Ivan, noi intrăm în competiţie doar cu noi. Nu licităm. Noi oferim doar ceea ce putem, nu putem oferi ce oferă Manchester City sau FCSB', a mai spus Cornel Papură. Partida Universitatea Craiova - Viitorul Constanţa, din cadrul etapei a X-a a play-off-ului, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel