Fotbal: Casillas se simte bine şi dezminte retragerea din activitate

Portarul spaniol al echipei de fotbal FC Porto, Iker Casillas, a anunţat vineri, pe Twitter, că se simte bine după ce a suferit un infarct la începutul acestei luni şi a dezminţit retragerea sa din activitate, informează presa internaţională.

'Va veni o zi în care mă voi retrage. Lăsaţi-mă să anunţ această veste când va veni momentul. Acum linişte', a scris Casillas, care va împlini luni 38 de ani. Goalkeeperul a adăugat că a fost consultat de cardiologul său, Filipe Macedo, medic la spitalul CUF din Porto. 'Totul merge foarte bine. Este o veste mare pe care voiam să v-o împărtăşesc', a indicat Casillas.

Fostul portar al lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei a fost internat, apoi operat de urgenţă pe 1 mai, după ce a suferit un infarct la antrenament. El a părăsit spitalul după cinci zile, afirmând atunci că viitorul său ca jucător profesionist este foarte incert.

Preşedintele lui Porto, Jorge Nuno Pinto da Costa, a declarat joi că fostul internaţional spaniol ar putea rămâne la clubul portughez chiar dacă se va retrage din activitatea sportivă. Sosit în 2015 la Porto, Casillas şi-a prelungit în martie contractul până în 2020, cu opţiune de a rămâne încă un sezon El este o figură a sportului spaniol după tripla istorică Euro-Mondial-Euro reuşită de La Roja între 2008 şi 2012. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel