Fostul ziarist Dragoș Nedelcu, audiat la DNA, în dosarul lui Sergiu Lucinschi

Fostul ziarist Dragoș Nedelcu s-a prezentat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, potrivit Agerpres. 

Sergiu Lucinschi este cercetat sub control judiciar pentru șantaj și trafic de influență. În dosar este arestat preventiv Constantin Comăneanu, ofițer de poliție din cadrul DIICOT. Anchetat în dosar este și procurorul DIICOT Remus Jurj și avocatul Radu Pricop, ginerele fostului președinte Traian Băsescu, sub control judiciar, pentru complicitate la șantaj.

"În perioada decembrie 2014 - martie 2015, Sergiu Lucinschi, beneficiind de complicitatea suspecților Radu Pricop și Remus Jurj, a exercitat asupra unui om de afaceri acțiuni de constrângere, pentru a-l determina să-i remită suma totală de 4.000.000 euro, nedatorată de acesta din urmă, în vederea retragerii unei plângeri penale formulate la DIICOT, ce face obiectul unui dosar penal, pentru mai multe infracțiuni (printre care și gestiune frauduloasă)", susține DNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel