Nichita, acuzat că a vrut să-și violeze amanta în Primărie

Relaţia amoroasă dintre fosta amantă şi Gheorghe Nichita îl urmăreşte şi acum pe fostul primar al oraşului Iaşi. Fostul edil este cercetat într-un nou dosar deschis ca urmarea unei plângeri a fostei sale amante, Adina Samson.

Dosarul, instrumentat de procurorii DNA, conține acuzații incredibile la adresa primarului-suspendat al Iașului. Nichita este acuzat că ar fi încercat să o violeze pe fosta amantă chiar în primărie.

Trecutul amoros extraconjugal pare să nu-i mai dea pace edilului suspendat al oraşului Iaşi. Gheorghe Nichita este cercetat într-un nou dosar în care este acuzat de infracţiuni de agresiune şi cu tentă sexuală. În documentul ce stă la baza noului dosar penal al lui Gheorghe Nichita, fosta sa iubită Adina Samson aminteşte de un episod ce s-ar fi petrecut în iulie 2014, atunci când Nichita ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. De asemenea, pe 9 octombrie 2014, în timp ce se afla în biroul primarului, acesta ar fi încercat să o violeze, transmite B1 TV.

Fosta amantă a mai povestit că după o petrecere, în aceeași perioadă, ar fi fost aşteptată de "un individ impunător ca statură", care i-ar fi spus că "nu este bine să se despartă de Nichita, pentru că va avea de suferit". Avocaţii fostului edil spun însă că Adina Samson dă dovadă de disperare. Surse juridice au declarat pentru adevarul că pentru a-şi susţine cele reclamate, Adina Samson, prin apărători, ar fi depus la DNA şi mai multe înregistrări ambientale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel