Urmărește emisiunea live


Fost consilier, mort la Jilava

Foto: stiridinbanat.ro
Foto: stiridinbanat.ro

Horia Vădrariu, fostul consilier al președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin,  a murit în Penitenciarul Jilava, bolnav de leucemie. Acesta  solicitase instanței eliberarea din pușcărie. Cererea sa urma  să fie analizată de magistrații Tribunalului Timiș  pe 21 septembrie, informează B1 TV.

"Din păcate, clientul meu a introdus o cerere de întrerupere fiind singura șansă de a fi într-un spital civil. De la Judecătoria Timiș s-a trimis la Tribunalul Timiș, se află în aceeași cladire, să se înregistreze dosarul a durat o lună și cinci zile, un termen extrem de lung. Din păcate, făcând citostatice, n-a mai rezistat și a murit", a declarat Cosmin Bolosin, avocatul lui Horia Vădrariu.

Discutarea cererii de întrerupere a pedepsei primise termen la Tribunalul Timiș tocmai pe 21 septembrie.

Fostul consilier al președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru că a intermediat o șpagă. Curtea de Apel Timișoara i-a redus în luna februarie a acestui an pedeapsa la doi ani, dar i-a adăugat un rest de 475 de zile rămas de executat dintr-o altă condamnare, suferită pentru infracțiuni la Legea CEC-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel