Urmărește emisiunea live


Iniţiativă civică a fostului colonel SRI Daniel Dragomir

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a anunţat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, lansarea iniţiativei civice 'România 3.0', sub deviza 'Demnitate. Suveranitate. Dreptate'.

'România este astăzi prizoniera unor structuri de putere ocultă, nelegitime, subordonate exclusiv unor interese străine poporului român. Mass media le-a numit statul paralel, eu le numesc şi vi le prezint ca Securitatea 2.0., ca a doua formă pe care Securitatea a îmbrăcat-o după decembrie 1989. Astăzi începe o luptă între România şi Securitatea 2.0. În final, numai una dintre părţi va putea rămâne în picioare. Dacă Securitatea 2.0 câştigă şi această putere ocultă infiltrată în instituţiile ţării va câştiga, viitorul României va fi sumbru. Dacă Securitatea 2.0 pierde, românii au şansa de a-şi recâştiga demnitatea, suveranitatea şi de a avea parte de dreptate', a precizat el.

Daniel Dragomir a mai spus că este susţinut în demersul său de 'foarte mulţi cetăţeni ai României, care aderă' la ideile sale, dar şi de către familie. În ce priveşte sursele de finanţare, el a arătat că se bazează pentru început pe resursele proprii şi că urmează să lanseze un apel către 'toţi cei care doresc să sprijine transparent această iniţiativă'.

În sigla iniţiativei sunt reprezentate stilizat: barda lui Mihai Viteazul, sabia lui Ştefan cel Mare şi sabia lui Constantin Brâncoveanu. 'Aceste arme sunt reprezentate prin cuvânt, astăzi, prin conferinţă de presă. Vor fi reprezentate prin a merge în teritoriu şi a mă întâlni cu oamenii, vor fi aceste arme - armele unor proiecte desfăşurate în continuare. Clar, stilizarea arată că nu se va purta pe calea armelor, că nu va lua nimeni barda şi sabia', a declarat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel