Fostă studentă la FJSC: Controlul anunțat de dl Ponta a trecut și pe la voi?

Abia la trei zile de la tragedia din Club Colectiv, reprezentații de la Club A au transmis un mesaj.

"Pe o mare parte din cei care au pierit vineri seara în Colectiv îi cunoșteam. Ne-au fost clienți dar, în primul rând, ne-au fost prieteni. O parte din cei ce se luptă acum pentru viață au fost de multe ori în cel mai vechi club din București, pe care atâția au lipit eticheta "cuib de rockeri".

Gândurile noastre se îndreaptă acum spre ei. Toată compasiunea noastră se îndreaptă spre familiile lor, spre toți cei apropiați. Și de vom avea cu ce să-i ajutăm, îi vom ajuta. Cu sânge, cu bani, cu concerte, cu tot ce ne stă în puteri.

Club A, în cei 46 de ani de existență, a fost mereu deschis celor ce veneau să-și exprime bucuria. Sau revolta. Sau să-și înece amarul. Și asta facem și acum și vom face și în continuare. Poate că am fi avut o imagine mai bună dacă vă anunțam că închidem porțile din solidaritate sau din cine știe ce alte motive. Dar am preferat să existăm, în continuare, pentru cei ce au nevoie de noi.

Club A este deschis șapte zile din șapte, nu doar în nopțile în care "se fac bani". Și suntem aici și pentru cei bucuroși, și pentru cei revoltați, și pentru cei triști. Și vom fi aici cât timp veți avea nevoie de noi, și la bine, și la rău", a fost mesajul transmis de Club A din București.

Replica unei foste studente la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a venit imediat. Daniela Bularda, o tânără care nu de puține ori a mers în Club A, a lansat o întrebare-cheie în urma tragediei de la Colectiv.

[citeste si]

"Curat hazard moral, Club A! Ați fi în stare să-i invitați pe cei apropiați victimelor să-și înece durerea la voi pentru că, deh, A e deschis 7/7. Sunt curioasă, controlul anunțat de dl Ponta a trecut și pe la voi? În plus, să mă scuzați, dar compasiunea voastră e tardivă, după ce în ultimele zile tot ce ați făcut nu a fost decât să vă promovați "nopțile magice"...", au fost rândurile scrise de Daniela Bularda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel