Fosta soție a lui Dan Condrea, mesaj dur la adresa SRI. Ce spune Ciuvică

O mașină din curtea Laurei Condrea, fosta soție a patronului Hexi Pharma, are un mesaj dur scris pe parbriz: „Magda Condrea, victimă a demenților SRI". Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a comentat subiectul la Antena 3.

"Nu mi se par demenți cei de la SRI. Mi se par periculoși în multe acțiuni, dar demenți nu. Ce este important e ca acest caz să nu fie închis ca un accident de circulație produs de o sinucidere și atât. Ce a fost în spatele a ceea ce s-a întâmplat ieri este foarte, foarte important. Mi-e greu să vă spun la ce se gândea cel care a scris biletul respectiv. Până la ora actuală nu mi se pare că cineva din familia Condrea ar fi victima SRI, ci cel care a murit e victima propriilor sale fapte și victimă a unei dezvăluiri jurnalistice, pentru că altminteri SRI nu s-a preocupat de problema asta până când nu a apărut în spațiul public", a declarat Mugur Ciuvică la Antena 3

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a decedat duminică seară într-un accident de maşină care a avut loc în jurul orei 18.30, în Ilfov.

Legat de modul în care a murit Dan Condrea, sunt voci care susțin că dată fiind amploarea scandalului biocidelor și a implicațiilor dosarului, era imposibil ca patronul Hexi Pharma să nu fie filat de o structură specializată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel