Călărași: Fostă patroană de magazin, manager la spital de psihiatrie. Consilier PSD de profesie mecanic, angajat ca administrator

Spitalul de Psihiatrie Săpunari. Foto: Digi 24
Spitalul de Psihiatrie Săpunari. Foto: Digi 24

Spitalul de Psihiatrie Săpunari din comuna călărășeană Lehliu-Gară este condus de o juristă care a administrat până recent magazinele familiei.

Potrivit unei anchete Digi 24, Laura Stamate a fost numită în funcția de manager de președintele CJ Călărași. Aceasta l-a angajat apoi ca administrator al spitalului un consilier local PSD din comuna Dor Mărunt, cunoscut pentru că era mecanic și numit adesea „Nicu Garaj”. Liderul sindical al spitalului de Psihiatrie Săpunari, afiliat SANITAS, este chiar președintele filialei PSD Lehliu Sat, transmite Comisarul.ro.

După difuzarea reportajului, la redacția televiziunii au ajuns diverse informații scrise și audio care scot la iveală politizarea acută a unității sanitare de psihiatrie. Localnicul Ciprian care a dorit să rămână anonim a transmis: „Nu poți să vii din patroană de magazin și să fii managerul unei instituții sanitare. Numirile pe care le-a făcut doamna manager de când este interimar în funcție... Ca și administrator al spitalului a pus un domn care a fost mecanic toată viața lui. Noi îl știm ca Nicu Garaj. Liderul SANITAS din spital este și președintele de organizație din Lehliu Sat. Din comună. PSD, pardon. Toate întâlnirile PSD care se fac, se fac pe următorul criteriu: Dacă nu vii, ești dat afară din SANITAS, îți pierzi toate beneficiile pe care le ai ca și membru SANITAS! Deci, doar așa se adresează tuturor angajaților din spital”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel