Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, din nou la DNA: Mi-e FRICĂ!

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, după ce anterior a depus plângeri la structura centrală a DNA care vizează mai multe persoane importante.

La intrarea în sediul DNA, ea a afirmat că nu poate spune motivul pentru care a venit să stea de vorbă cu procurorii.

Întrebată de ce face atât de târziu plângeri care vizează lucruri pe care le cunoştea de mai multă vreme, Alina Petre a spus 'Mi-e frică!', punctând că nu îi este uşor să facă aceste demersuri. De asemenea, ea a declarat, răspunzând unei întrebări, că speră să fie protejată de stat.

'Nu îmi permit măsuri de protecţie, sper să mă protejeze statul şi legea', a afirmat fosta noră a lui Măgureanu.

Alina Petre a depus, zilele trecute, plângeri la DNA- Structura Centrală, acestea vizând persoane precum Crin Antonescu şi Mugur Isărescu.

[citeste si]

Înainte de a merge miercuri la DNA Ploiești, Alina Petre a postat un mesaj pe Facebook.

"Printr-o acțiune securistă scârboasă, se încearcă amestecarea vieții mele private cu denunțurile pe care le-am depus la Direcția Națională Anticorupție.

Doresc să precizez că sunt o persoană care își asumă 100% ceea ce face, iar denunțurile mele sunt legate strict de perioada în care am făcut parte din acea familie și nu au legătură cu alte persoane. În acest demers am fost sprijinită de DNA și Fundația EurHonest. Decizia de a le depune a fost luată în conformitate cu legea, o eventuală nedepunere ar fi fost o încălcarea a acesteia.

Poate nu întâmplător, așa zisele dezvăluiri despre viața mea privată, apar pe pagina publicației online a unui individ cercetat de DNA pentru luare de mită.

Ce confirma aceste "dezvăluiri" neasumate, este că parte a presiunilor la care am fost supusă în ultimii aproximativ 2 ani, a fost supravegherea mea aproape permanentă, în țară și în afara ei, în spații publice și private.

Sunt un om liber, nu am nimic de ascuns, ba, dimpotrivă, am foarte multe lucruri de spus. De exemplu, zilele acestea, voi face o vizită la Ploiești, la rugămintea autorităților", a scris Alina Petre pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel