Fostă cântăreaţă, actuală însoţitoare a dictatorului nord-coreean

Dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un, a stârnit multe comentarii în ultima vreme, dar nu din pricina modului de guvernare, ci a femeii cu care s-a afişat la diverse întâlniri oficiale. Se pare că femeia este o cântăreaţă din Coreea de Nord, cu care actualul dictator a avut o relaţie în urmă cu zece ani, dar de care tatăl său i-a impus să se despartă, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Autor: Luiza Chiroiu

După ce Kim Jong-un a apărut la diferite întâlniri oficiale şi emisiuni de televiziune alături de o femeie, s-au ridicat semne de întrebare în legătură cu identitatea acesteia. Dacă iniţial s-a zvonit că ea ar putea fi sora dictatorului, informaţiile apărute recent arată că femeia este Hyon Song-wol, o cântăreaţă destul de cunoscută în Coreea de Nord.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor secrete sud-coreene, citate de Daily Mail, Kim Jong-un a avut o relaţie amoroasă cu frumoasa cântăreaţă acum zece ani. Kim se întorsese din Elveţia, acolo unde studiase la o şcoală privată. Un oficial al serviciilor secrete din Coreea de Sud a povestit pentru un ziar din Seul că, la vremea respectivă, elita comunistă ştia despre existenţa relaţiei dintre cei doi. "Kim Jong-un şi Hyon Song-wol se cunoşteau încă de când erau adolescenţi, iar în rândurile elitei conducătoare de la Phenian, circulau zvonuri despre relaţia lor", a declarat oficialul.

Fostul dictator Kim Jong-il, care a murit în decembrie anul trecut, s-a opus însă relaţiei pe care fiul său o avea cu Hyon Song-wol, obligându-l să se despartă de ea.

Cât despre cântăreaţă, se ştie că s-a căsătorit la un moment dat cu un ofiţer al Armatei nord-coreene, cu care a avut un copil, dar în prezent nu există o informţie sigură conform căreia Hyon Song-wol mai este în continuare căsătorită. În ceea ce proveşte cariera muzicală, cântăreaţa a înregistrat cel mai mare succes în anul 2005, cu melodii ca "Excellent Horse-Like Lady" sau "We are Troops of the Party". Oficialii nord-coreeni nu au făcut comentarii, până în momentul de faţă, nici despre identitatea femeii, nici despre relaţia pe care aceasta o are cu liderul Kim Jong-un.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel