Fost ofițer DGPI, care se ocupa de securitatea fraților Tate: Erau nişte idoli

Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin
Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin

Bogdan Stancu, șeful securității familiei Tate, a făcut dezvăluiri despre viața secretă a fraților care astăzi se află în spatele gratiilor. 

Curtea celor doi britanici a fost astăzi curățată de mașinile de lux. Anchetatorii le-au ridicat în vederea unor posibile compensații către victime. În acest caz, mașinile vor fi scoase la licitație. Acestea reprezintă doar o parte din averea colosală pe care Andrew Tate o afișa ostentativ. Proprietatea din Pipera a fraților Tate se ridică la o valoare de 30 de milioane de euro, conform informațiilor din presă. Mașinile au ajuns într-un depozit de la marginea Capitalei. Printre bolizii de lux se numără un Rolls Royce de 320.000 de euro, un Lamborghini Huracan de 200.000 de euro, două Ferrari de aproape 600.000 de euro şi chiar un Aston Martin Vanquish în valoare de peste 400.000 de euro. De sechestru a scăpat un Bugatti Chiron Pur Sport în valoare de 5 milioane de euro, care este în Marea Britanie. Doar parcul auto al fraților Tate ar fi în valoare de 20 de milioane de euro. Averea lor ar atinge cifre amețitoare și s-ar baza, conform acuzațiilor anchetatorilor români, pe fapte ilegale, precum exploatarea femeilor. 

Citește și: Mașinile de lux ale fraților Tate au fost ridicate de autorități. Galerie Foto

Pentru Observator, Bogdan Stancu, fost ofițer DGPI și cel care se ocupa de securitatea fraților Tate, spune că cei doi ”aveau un impact foarte mare în zona asta de 16 - 25 de ani. Sunt foarte populari pe zona asta de vârstă. Erau nişte idoli. Femeile veneau numai ca să fie în prezenţa lor”. El a construit și coordonat un adevărat serviciu de pază și protecție în jurul celor doi frați, mai ceva decât cel al unui președinte de stat. O prietenă a familiei Tate afirma că ”spuneau că fetele care veneau la ei erau intimidate de securitate cu arme, eu pot sa spun că niciodată cei de la securitate nu au intimidat pe nimeni”. În acest context, Stancu susține: ”În anumite situaţii poate s-au lăudat: "a, uite, colaboratorii mei au şi arme!". Cu mine nu colaborează decât oameni care au referinţe militare. Noi niciodată nu am auzit vreun strigăt sau vreo legătură cu o ameninţare ceva. Ştiu doar că era o casă închiriată în care le mai veneau lor fete”. 

Amintim că fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel