Fost model Playboy, candidat la preşedinţia Croaţiei

Fostul model Playboy Ava Karabatic a anunțat că îşi va depune candidatura pentru alegerile președințiale care vor avea loc țara sa la începutul anului viitor.

Ava Karabatic are 31 de ani şi spune că a decis să candideze la preşedinţie pentru că are o charismă puternică, în afară de faptul că este "sensibilă, dreaptă şi onestă".

"Mulţi mă consideră o simplă stea, dar realitatea este complet diferită. Sunt înainte de toate profesoară, scriitoare și artistă. Trăiesc o viață normală, ca majoritatea oamenilor", a transmis Ava Karabatic. Ea mai spune că nu este doar o "fată drăguță", ci o femeie capabilă să ofere totul pentru a avea succes, scrie romaniatv.net. 

Programul de guvernare este gata

Ava Karabatic și-a prezentat și programul de guvernare, în care, printre altele, propune interzicerea avortului după a șasea săptămână de sarcină. De asemenea, ea are în plan reducerea importurilor şi în acelaşi timp creșterea exporturilor.Alte promisiuni sunt legalizarea marijuanei și a prostituției , consolidarea politicilor anticorupție și reforma sistemului de educație și justiție.

În cazul în care candidatura sa se va concretiza, top-modelul se va confrunta cu actualul președinte al țării, Kolinda Grabar-Kitarovic, care la alegerile din ianuarie 2020 speră să câștige un nou mandat de 5 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel