Fost șef al Secret Service șterge pe jos cu România: Știm exact ce se întâmplă

Fostul şef al US Sercret Service din Europa de Est, Darren White, critică dur România, într-un interviu acordat publicaţiei PoliticScan.

România are parte de o imagine proastă peste hotare, iar intervenţiile DNA din poitică nu au rupt până acum eticheta ţării noastre. România este sufocată de corupţie, iar cei au funcţii înalte nu fac nimic pentru că şi-ar tăia sursele de finanţare. Sunt concluziile pe care le transmite fostul şef al US Sercret Service din Europa de Est, Darren White, într-un interviu acordat publicaţiei PoliticScan. Darren White a vorbit şi despre relaţiile externe ale României.

La mai bine de un an de zile de la finalizarea mandatului de șef al US Secret Service - regiunea Europa de Est, Darren White vorbeşte într-un interviu acordat publicaţiei PoliticScan despre corupția din România şi despre cei care sunt vinovaţi de această situaţie. Fostul şef de serviciu secret consideră că problema corupţiei ar fi rezolvată doar daca în parlament ar veni străini, pentru a da un exemplu.

„Cei care conduc sunt corupți, în Parlament și în alte poziții-cheie pe tot cuprinsul țării. Dacă ei ar stârpi corupția, atunci și-ar tăia sursa de finanțare și beneficiile din corupție. Judecătorii, procurorii, toți. Noi știm, pentru că am fost acolo și știm exact ce se întâmplă. De ce judecătorii, procurorii, parlamentarii și liderii României și-ar tăia sursa de finanțare? Sunt concentrați să pună mâna pe orice pot. Cei mai buni oameni pe care îi poți avea în preajmă sunt cei muncitori și cinstiți. Și apoi mergi la Parlament, 85% din Parlament e corupt, toți iau mită. O știu și ei, se supără când eu vorbesc despre asta", a declarat Darren White.

Darren White a vorbit şi despre preşedintele României, spunând că are nevoie de o şansă. Așa cum spunem noi americanii: juriul încă deliberează. Este probabil prea devreme pentru a trage concluzii față de actualul președinte Iohannis, cred că e corect să îi dăm o șansă reală, hai să nu ne grăbim să judecăm. Un alt subiect atins de Darren White este cel legat de relaţiile cu Rusia şi încerările ţării de a-și recâștiga influența în Europa de Est, potrivit B1TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel