Fost consilier prezidenţial, rănit grav într-un accident. Update

Fost consilier prezidenţial, decedat după producerea unui accident rutier. 

UPDATE: Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial, grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos, a murit în urma unui stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău. 

"Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, a făcut stop cardio-respirator, am încercat să-l resuscităm, dar a decedat", a declarat pentru Agerpres medicul de gardă, dr. Rouhi Hanna. 

Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial în mandatul lui Ion Iliescu, a fost grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos. 

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism de la Buzău spre Ploieşti, acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a declarat pentru Agerpres că "un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, aflându-se în comă"

Circulaţia rutieră a fost blocată vineri dimineaţă pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului o persoană a fost grav rănită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel