Fost angajat al MAI şi-a împuşcat soţia în cap, la Techirghiol

sotie
sotie

Soția unui fost angajat al MAI a fost împușcată în cap de acesta, în noaptea de miercuri. Unul dintre gloanţe a fost  aproape să-i atingă creierul, dar a fost operată de urgenţă şi a supravieţuit.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 1,00  în locuinţa aflată în construcţie a celor doi soţi. Conform bărbatului de 64 de ani, soţia lui s-ar fi trezit, spunând că a auzit "zgomote ciudate" şi crezând că locuinţa este prădată de hoţi, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut.

În acel moment, fostul angajat al MAI a luat pistolul pe care îl deţine legal şi a tras două focuri. Unul dintre acestea a atins-o pe femeie în zona capului, dar deocamdată nu este clar dacă glonţul a lovit-o direct sau a ricoşat din perete sau mobilă.

Femeia, conştientă, dar în stare critică, a fost transportată la Spitalul de urgenţe din Constanţa, unde a fost operată.

Poliţiştii sosiţi la locuinţa din Techirghiol au făcut cercetări pentru mai bine de cinci ore şi spun că bărbatul, actualmente pensionar, era băut (având o alcoolemie de 0,43 la mie) şi foarte obosit, astfel că există posibilitatea ca gloanţele să fi fost trase în urma unui scandal cu soţia sa.

UPDATE: Fostul angajat al MAI a vrut să îşi omoare soţia

La circa trei săptămâni de  la cazul Vlădan, un alt fost ofițer al MAI a încercat să-și omoare soția, de data aceasta la Techirghiol. Potrivit datelor oferite de anchetatori, fostul ofiţer al MAI a tras două gloanţe, dorind intenţionat să îşi nimerească soţia.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 29 de zile. Toate datele pe care le-a oferit anchetatorilor au fost false.

Echipajul de la Ambulanţă care a sosit la faţa locului a reuşit să o stabilizeze pe femeie, în vârstă de 62 de ani, aceasta fiind apoi transportată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiind în stare foarte gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel