EȘEC pentru patru Guverne. Petre Daea: Actualul Executiv a REUȘIT! - video

Mihai Ciobanu / 09 oct 2019 / 12:02 Salveaza PDF Comentarii
Petre Daea
Petre Daea

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a susţinut un discurs la deschiderea "Forumului agricultorilor - bilanţ şi perspective", o dezbatere care va reuni câteva mii fermieri din toate domeniile - producţie vegetală, cultură mare, zootehnie, industrie alimentară - în contextul Zilei Naţionale a Produsului Agroalimentar Românesc care se sărbătoreşte în fiecare an pe 10 octombrie.

În discursul său ministrul Petre Daea a făcut referire şi la hotărârile date de către Guvern privind transformarea şi funcţionarea staţiunilor de cercetare din România.

"În 2009, prin ordonanţa aprobată de parlamentari s-a dat cale liberă să se transforme staţiunile de cercetare prin HG-uri pentru a putea funcţiona. Din nefericire, în opt ani, patru guverne au reuşit să facă doar trei hotărâri de Guvern în acest sens. Iar acest Guvern, în dorinţa de a face, a realizat 49 de hotărâri. Mai avem două şi închidem acest proces.

Raportul faptelor este bine să-l facem tot timpul, pentru că ele ne validează, ele ne ajută, ele ne întăresc, ele dau expresivitate ţării şi ne păstrează în lumea civilizată şi în competiţia economică atât de acerbă la această dată şi mai abitir în viitor", a declarat Petre Daea.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23