Alătură-te comunității!
Forum Davos. Soros, răspuns genial despre migrație

Darius Muresan / 25 ian 2018 / 23:50 Salveaza PDF Comentarii

Miliardarul George Soros a ținut un discurs la Davos. Întrebat de ce fundația sa este atât de implicată în fenomenul migrației, Soros a oferit un răspuns categoric.

Soros a răspuns imediat: „Am fost și eu refugiat după al Doilea Război Mondial și am fost mult mai bine tratat decât refugiații de azi”.

El a continuat spunând că „banii alocați nu sunt suficienți. Ei trebuie să vină de la UE nu de la state membre, pentru că este o problemă europeană nu o problemă a unui stat membru. 

UE e un creditor important și ar trebui să crediteze dezvoltarea țărilor africane, cel puțin 30 de miliarde de euro pe an, pentru mai mulți ani, pentru a dezvolta democratic economiile africane și democrația, astfel încât migrația să se reducă”.

Soros a mai specificat că una este să încurajezi dezvoltarea economică și alta să faci ”treburi murdare” cu dictatori care să îngrădească populația.

George Soros a mai arătat că fundația sa s-a focalizat asupra Iordaniei care are un număr mare de refugiați pe care îi tratează bine.

Criptomonede și bitcoini

El a precizat că bitcoinul nu este o valută deoarece nu poți să achiți salarii cu ceva ce fluctuează cu 25% pe zi. Soros consideră că este o speculație și criptomoneda este folosită pentru evaziune fiscală de către dictatori care încearcă să își pună banii de o parte.

Totodată, Soros consideră că valoarea bitcoinului a crescut după ce Rusia a devenit interesată de criptomonedă. Atâta timp cât dictatorii vor fi în ascensiune, valoarea bitcoinului nu va scădea, consideră miliardarul.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +8    Negative: -6
Flash-mob. Dans popular de Ziua Internațională a Dansului

George Mihail Pârvan / 26 apr, 07:14

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12