Ford, schimbări pentru automobile

Ford pune accent pe calitatea aerului pe care oamenii îl respiră și vine cu schimbări de motorizare pe segmentul autoutilitarelor urbane. Producătorul amercan introduce o nouă tehnologie prin care automobilele sale vor avea emisii zero în zonele sensibile.

Ford Transit Pulg-In Hybrid va trece automat pe modul de funcționare electrică în unele zone unde calitatea aerului este primordială. Trecerea automată de la un mod la altul se face prin colectarea datelor de locație ale automobilului. Ford își dorește ca mașinile sale să aibă emisii zero în zonele aglomerate, școli, gradinițe, parcuri etc.

Toate aceste zone vor fi ”controlate” de către Ford, iar când vehiculul iese dintr-un astfel de perimetru, acesta trece automat la modul de conducere cel mai potrivit până la finalizarea călătoriei.

Europa pune din ce în ce mai mai mult accent pe zonele cu emisii scăzute și pe calitatea aerului, iar astfel de zone sunt din ce în ce mai întâlnite în majoritatea statelor europene. Transporturile reprezintă o componentă esențială a economiei fiecărui stat, iar Ford plănuiește să lupte cu poluarea și pe acest segment. Producătorul nu a oferit informații cu privire la data lansării versiunii electrice ale Ford Transit și nici despre preț, notează Automotive Today.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel