EȘEC TOTAL. Fonduri tăiate la spitalele din Sectorul 1. Constantinescu (Spitalul de Arși): Am încercat să vorbesc cu Clotilde Armand

Managerul Spitalului de Arși din București a explicat modul în care a încercat să dialogheze cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Invitată telefonic la Antena 3, Lidia Constantinescu, managerul Spitalului de Arși din București, a vorbit despre dialogul avut cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand:

Mihai Gâdea: Ați vorbit cu doamna Clotilde Armand?

„Nici gând, Domnule Gâdea, evident, nu. Nu am avut nicio discuție. Eu am încercat să vorbesc cu doamna primar imediat după instalarea dumneaei, am depus un memoriu la primărie, am depus un memoriu la direcția care se ocupa de administrarea unităților școlare și a spitalelor, același l-am depus și doamnei primar. Nu a luat legătura cu mine decât peste vreo două săptămâni. Am primit un telefon în care m-a întrebat care este situația spitalului, i-am expus-o, care nu este cea mai fericită în acest moment și mi-a spus că încearcă să facă ce se poate.

A doua zi m-a sunat înapoi, mi-a zis să retrimit o cerere de refinanțare către Direcția de Administrare a Spitalelor, care nu s-a încheiat în niciun fel. Nu am primit niciun fel de finanțare de la Consiliul Local al Sectorului 1“, a precizat Lidia Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel