Fonduri europene, ghid. Maria Grapini: E problema cheie a României

Maria Grapini s-a întâlnit cu reprezentanți din administrație, consilieri locali, responsabili din zona proiectelor europene, mass-media, cărora le-a prezentat Ghidul de absorbție al fondurilor UE.

În repetate rânduri, ca urmare a întâlnirilor avute cu cetățenii, a scrisorilor sau memoriilor transmise de aceștia, umanista Maria Grapini a fost sesizată că informația cheie privitoare la absorbția fondurilor europene, la nivel de România, nu se transmite fidel și în timp real. Europarlamentarul Partidului Umanist a organizat și organizează, în această idee, evenimente deschise, în care se prezintă pachetul informațional complex și sfaturi profesioniste pentru ca un proiect să aibă șanse reale de finanțare.

În acest sfârșit de săptămână, Maria Grapini s-a aflat la Cluj, la solicitarea umaniștilor ardeleni, unde s-a întâlnit cu reprezentanți din administrație, consilieri locali, responsabili din zona proiectelor europene, mass-media, cărora le-a prezentat Ghidul de absorbție al fondurilor UE, ghid elaborat în departamentul special al Partidului Umanist pentru cei care doresc să învețe corect scrierea unui proiect european.

„E problema cheie a României!"

Mai mult, sâmbătă, europarlamentarul umanist a făcut și un tur de primării din județ, a stat de vorbă cu liderii administrațiilor ardelene, a primit solicitări legate de proiectele de dezvoltare pe care aceștia le gestionează.

„E problema cheie a României! Trebuie să pricepem odată că de absorbția fondurilor europene depinde viitorul economic al țării, dezvoltarea noastră pe numeroase domenii, nu mai avem voie să spunem că nu știm, că nu ne descurcăm! UE ne-a oferit oportunități concrete, noi trebuie să le exploatăm. Acum! Ghidul elaborat de umaniști vine să clarifice necunoscutele majore și sunt convinsă că va fi de mare ajutor!„ a declarat umanista Maria Grapini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel