Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Fondatorul CHRISTIAN TOUR, mesaj pentru CLIENȚI și angajați

Fondatorul Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din România, a transmis un mesaj către clienți și angajați. 

Iată mesajul publicat: 

”Dragi prieteni,

Este o certitudine faptul că în acest moment cu toții ne confruntăm cu una dintre cele mai mari încercări ale generației noastre. Covid 19 este o amenințare pe care fiecare dintre noi va trebui să o înfrunte cu mult curaj și responsabilitate, pandemia este o realitate.... Însă doar împreună vom trece prin toate încercările, iar eu personal, şi compania Christian Tour vă vom fi alături și vă vom susține cu tot ne stă în putință, cu toate resursele de care dispunem.


”Am pornit dintr-un sediu modest, împărțind flyere la Universitate”


În cei 23 de ani de când am pornit ca antreprenor, am înfruntat nenumărate provocări, trecând peste ele cu fruntea sus, mergând mereu înainte cu încredere și investind multă pasiune în ceea ce fac. Christian Tour a fost visul pe care am reușit să îl aduc la realitate, pornind dintr-un sediu modest, o singură încăpere la demisolul unui bloc, împărțind flyere la Universitate, organizând excursii pe munte ca ghid. Pasiunea pentru drumețiile montane mi-a fost mereu sursă de inspirație și de energie, uneori și loc de refugiu și de meditație. Ca ghid montan, la începuturile mele în turism, am învățat un lucru important: ca să cucerești un vârf de munte ai nevoie de o echipă de încredere, oameni pe care poți să te bazezi în orice moment, înfruntând împreună furtună, oboseală, frig, evitând pericole care pot apărea la orice pas. Dragilor, muntele, ca orice altă provocare, formează, călește și întărește caractere. Vă mărturisesc că în urmă cu 23 de ani, când priveam Sfinxul și am luat decizia de a oferi românilor vacanțele pe care și le doreau și la care visau, nu aveam idee cât de departe voi ajunge.

400.000 de români aleg Christian Tour

 

Christian Tour este astăzi o companie românească de top, cu capital integral românesc şi o companie foarte solidă financiar. Însă vreau să subliniez un lucru cât se poate de important. Mai mult decât o companie de succes, Christian Tour este o mare familie, cu un suflet care a crescut mare datorită oamenilor, atât al angajaţilor care au pus umărul zi de zi prin profesionalism, pasiune și determinare, clienţilor care ne-au dat încredere și au ales să plece în vacanță cu noi, furnizorilor care ne-au oferit servicii bune pentru clienţii noştri, sutelor de agenţii de turism partenere din ţară, care au vândut ȋn fiecare an produsele noastre turistice, dar şi competiţiei care ne-a impulsionat mereu să devenim tot mai buni. Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor, ȋn special celor peste 450 de familii din Christian Tour, cât și celor peste 400.000 de români care aleg an de an serviciile noastre și pleacă în vacanțe cu noi.

Mesaj pentru clienții Christian Tour


Astăzi, suntem în fața unei mari provocări, este pentru noi toți un moment de cumpănă, o încercare grea, dar vreau să vă asigur că vom trece și peste asta împreună. Nu este vina nimănui ceea ce se întâmplă, epidemia este un eveniment cu totul neprevăzut. Mă gândesc la voi și înțeleg îngrijorările și temerile voastre, fie că sunteţi client, angajat sau agenţie de turism parteneră dintr-un oraş mic din ţară. Este firesc, frica și incertitudinea ne încercă pe noi toți în aceste zile. Este momentul să acționam cu responsabilitate, este momentul să ne mobilizăm ca să putem depăși împreună această amenințare globală.

Am o mare responsabilitate față voi, clienții Christian Tour, și față de toți cei care lucrează în turism și familiile lor. În turism totul se leagă, iar Christian Tour este doar o rotiță dintr-un angrenaj global, de noi depind mii de familii, locuri de muncă, cei care lucrează în industria hotelieră, în restaurante și muzee, ghizi ori lucrători din transporturi.

Banii plătiți în avans de către clienţi pentru vacanțe susțin zeci de mii de famili. Din sumele încasate, touroperatorul plătește avansul pentru cazări, avansul la companiile aeriene sau pentru autocare, salariile, chiriile pentru sediile agențiilor, campaniile de promovare, etc. Mai departe, hotelul cumpără cearşafuri, perdele, ȋşi plăteşte angajaţii, face renovări şi te aşteaptă pe tine peste câteva luni să te bucuri de vacanţă.

Este un blocaj temporar, doar o amânare, banii nu sunt pierduți dacă acceptăm o perioadă până când vacanțele pot fi reprogramate, după ce norii se împrăștie și incertitudinile dispar. 

În aceasta perioadă, eu și echipa mea facem eforturi considerabile să le asigurăm oamenilor activitatea și locurile de muncă. În izolare sau în sediile noastre, muncim fără întrerupere ca să comunicăm cu voi, să găsim soluțiile optime ca turismul să nu se prăbușească. Pentru că dacă salvăm turismul, salvăm mii de familii. Nu renunțați la bucuriile voastre, la vacanțele atât de îndrăgite de copiii voștri. Vreau să vă asigur că voi lupta cu toată determinarea pentru voi, împreună cu echipa mea, ca să readucem normalitatea în viețile noastre, din care să nu lipsească momentele de bucurie, călătoriile, timpul petrecut cu cei dragi.

Doar în ultima săptămână am reușit să vorbim cu peste 11.000 de oameni care au hotărât să își amâne vacanțele. Pentru că, vă spun, vacanțele nu vor dispărea. Aveți încredere în Dumnezeu! Haideți să fim calmi, să strângem rândurile și să învingem frica, panica.

Zilele trecute un prieten drag mie, călugăr, mi-a transmis următorul îndemn pe care vi-l împărtășesc cu drag și încredere în viitor. El mi-a spus așa, "Zilele astea bucurați-vă de cei dragi, gândiți-vă că toate sunt îngăduite de Dumnezeu și se fac cu voia Lui pentru că El ne dorește doar binele. Dumnezeu își iubeste copiii cum îi iubim si noi pe ai noștri. Această încercare poate fi o ocazie bună pentru noi toți să fim mai buni, să fim mai generoși, să ne întoarcem cu picioarele pe pământ și să ne îngrijim de sufletele noastre, de visurile noastre, să uităm o clipă de agoniseală și de cele lumești. Să privim spre Dumnezeu!". 

Eu voi lupta cu credință în suflet ca echipa și familia Christian Tour să treacă peste această furtună, chiar dacă vom ieși din ea cu cicatrici. Însă la sfârșit sunt încredințat că soarele va răsări și norii negri se vor risipi.

Dragilor, nu renunțați la visurile voastre, la o viață normală, la vacanțele prețuite atât de mult de către voi și cei dragi vouă. Iar dupa ce această perioadă grea va trece, cred că turismul va fi unul dintre cei mai mari câştigători, pentru că zilele astea cu toţii am ȋnţeles că tot ce am agonisit este efemer şi că doar sufletul şi micile bucurii ale vieţii contează, aşa că vom călători mai mult ca să zâmbim mai mult şi ca să ne simţim mai ȋmpliniţi.

Christian Tour știe cel mai bine cu ce greutăți se confruntă agențiie de turism în această perioadă. De aceea vreau să asigur pe toată lumea că vom sprijini toate agențiile, toți partenerii și vom căuta împreună cele mai bune soluții posibile, pertinente și coerente. Fac apel la toți colegii din industria de turism să strângem rândurile, să ni se alăture în demersului nostru. Este nevoie de solidaritate și acțiune comună, acum mai mult decât oricând.

Am toată încrederea în instituțiile statului, in autorități și în Comunitatea Europeană, având convingerea că acționează just și că vor lua măsuri pertinente, în interesul comun. Cu toate acestea, vă îndemn pe toți să acționăm, fiecare dintre noi, cu tot ce ne stă în putință, ca să trecem cu bine peste o situație fără precedent.

Este singura șansă să ne mobilizăm. Este în puterea noastră să fim mai empatici, să îi ajutăm pe cei în vârstă, să ne întoarcem la adevăratele valori românești, să ne întarim credința. România va renaște.

Fac apel la toți românii să se solidarizeze. Dacă te întrebi ce ai putea face acum pentru țara ta, pentru cei din jur, pentru turism, răspunsurile sunt la îndemâna tuturor:

- Fii responsabil și urmează indicațiile primite de la autoritățile statului. Dacă eşti disciplinat, vom trece mai repede peste acest coşmar, dar dacă nu respecţi regulile, atunci agonia se va prelungi.

- Dacă ai cumpărat deja o vacanţă sau ai achitat avansul şi ȋţi doreşti să nu mai mergi, caută o soluţie ȋmpreună cu agentul tău de turism. Dacă vei anula vacanţa, şi tu, dar şi agenţia de turism vor pierde. Avansurile sunt deja achitate către furnizori, prin urmare, agenţia de turism nu are ce să recupereze pentru tine. Ȋnsă, dacă eşti de acord şi accepţi că totuşi nu o să vină Sfarşitul Lumii, ci totul este temporar, atunci alege să ȋţi amâni vacanţa pentru o perioadă când consideri tu că este mai sigur: la vară, la toamnă, la iarnă.

- Dacă eşti o agenţie de turism parteneră din ţară, fă tot posibilul să le explici clienţilor tăi adevărul şi numai adevărul. Nu le spune poveşti, spune-le adevărul de mai sus, oamenii sunt inteligenţi şi vor ȋnţelege. Spune-le că suntem de partea lor, că suntem exact ȋn aceeaşi barcă şi că ȋmpreună trebuie să ajungem pe mal.

- Nu anula vacanțele! Alege să le reprogramezi. Îndemnăm la răbdare. Soluțiile cu cele mai bune opțiuni vor apărea când furtuna va trece.

- Dacă lucrezi ȋntr-un hotel partener cu noi sau ȋntr-o firmă de transport, ştiu că ȋţi este greu. Fii alături de şeful tău şi echipa ta, pentru că şi lor le este greu. Dacă ei vor trece cu bine peste aceste săptămâni grele, atunci şi ţie ȋţi va fi mai uşor şi ai şanse să te ȋntorci la viaţa ta.

- Fie că eşti client sau agenţie de turism parteneră, ori că eşti o mare agenţie concurentă cu noi, vino alături de noi și ia parte la renașterea României! Este momentul potrivit ȋn care să ne gândim la un Plan de Țară pentru generațiile viitoare, acum suntem noi toţi ȋmpotriva acestei pandemii şi impotriva unei crize economice. Toţi ȋmpreună, acum nu mai suntem concurenţi, ci suntem doar de partea clienţilor nostri, de partea românilor.

Vă îndemn cu demnitate și responsabilitatea a 23 de ani de muncă ȋn turism să vă alăturați campaniei noastre: AMÂNĂ VACANȚA, NU RENUNȚA!

#NuRenuntaLaVisulTau #SalvamTurismul #RomâniaRenaste

Cristian Pandel,

Fondator & CEO @Christian Tour”. 

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25