Focurile de artificii din Brașov și Alba Iulia vor fi transmise pe Facebook

Focurile de artificii din orașele Brașov și Alba Iulia vor fi transmise pe Facebook și pe canalul You Tube. 

Primăria Brașov a comandat pentru Anul Nou trei mari focuri de artificii. Deoarece oamenii nu au voie să iasă noaptea din case, edilii au decis să transmită evenimentul pe Facebook și You Tube

„Vă reamintim că spectacolul de artificii oferit de Primăria Brașov în una dintre cele trei locații, cea de la Cetățuie, va putea fi urmărit printr-un live pe pagina noastră de Facebook, precum și pe canalul de YouTube Primăria Municipiului Brașov. Streamurile video vor începe cu puțin înainte de ora 00.00. Durata spectacolului este de 7 minute. An Nou cu bine și La mulți ani!”, scrie în mesajul Primăriei Brașov.

Și focurile de artificii din Ala Iulia vor fi transmise pe Facebook

„Alba Iulia va avea un foc de artificii în noaptea de Revelion. Momentul va fi decent și frumos, urmând să vi-l oferim LIVE pe Pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia. Conform recomandărilor DSP Alba, vă rugăm să petreceți cumpăna dintre ani cu responsabilitate, și să urmăriți spectacolul pirotehnic de acasă. Nu este o acțiune populistă, ci doar un mod în care transmitem albaiulienilor un mesaj de încredere și speranță pentru noul an 2021”, au anunțat reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel