Focuri de armă pe şosea. Ameninţare cu cuţitul şi urmărire ca-n filme

Poliție
Poliție

Un individ din Giurgiu a ameninţat cu cuţitul o pereche de tineri aflaţi într-o benzinărie după care le-a furat autoturismul. Pentru prinderea lui, poliţiştii au folosit armamentul.

Bărbatul de 35 de ani din municipiul Giurgiu, aflat în stare de ebrietate, a fugit de oamenii legii după ce a furat o maşină în care se afla o femeie, pe care a dat-o jos sub ameninţarea cuţitului. După o urmărire ca-n filme prin comune, a fost capturat sâmbătă noapte de către poliţişti, după ce s-a folosit armamentul din dotare.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au fost sesizaţi de un bărbat din municipiul Zimnicea, judeţul Teleorman, că sub ameninţarea unui cuţit i-a fost luat autoturismul de către un bărbat necunoscut într-o benzinărie din municipiul Giurgiu. Mai multe echipaje de poliţie au fost imediat mobilizate şi trimise în urmărirea tâlharului, relatează România Tv.

Au golit un încărcător

La capătul unei urmăriri ca-n filme prin comunele Ghimpaţi şi Bucşani, individul a fost în cele din urmă prins şi încătuşat. Pentru a-l determina pe giurgiuvean să oprească oamenii legii au tras şase focuri de armă în pneurile vehiculului furat, la bordul căruia se afla.

"Imediat după preluarea apelului au fost alertate toate echipajele din teren iar autoturismul sustras a fost identificat de o patrulă pe DN 61, pe raza comunei Ghimpaţi. Agenţii au efectuat semnale regulamentare de oprire, dar acestea au fost ignorate de către conducătorul auto. Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia iar în localitatea Bucşani au executat şase focuri de armă în pneurile autoturismului, care a fost oprit în localitatea Dealu, unde s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea suspectului", potrivit unui comunicat al IPJ Giurgiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel