ATAC ARMAT în Rusia. Trei oameni au MURIT - UPDATE

Atac armat lângă sediul central al FSB, serviciile secrete ruse. Cel puțin trei oameni au murit. 

UPDATE: Un agent FSB a fost ucis

Un agent FSB a fost ucis, iar altul este în stare gravă în urma atacului armat produs joi după-amiază în centrul Moscovei, anunţă Serviciul Federal de Securitate din Rusia, citat de agenţia de presă Interfax, anunță Mediafax. 

"Un agent FSB a fost ucis în schimbul de focuri produs în zona Lubianska din Moscova", a transmis FSB.

Potrivit autorităţilor ruse, atacul a fost comis de un singur individ, care a fost eliminat fără a pătrunde în sediul FSB.

Vladimir Putin a fost informat imediat

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a fost informat imediat despre atacul armat produs joi după-amiază la sediul Serviciului Federal de Securitate (FSB), informează agenţia de presă Tass, mai scrie Mediafax. 

"Sigur că preşedintele Vladimir Putin a fost informat", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Conform unor surse citate de cotidianul Izvestia, atacul a început într-o sală de recepţie a Serviciului Federal de Securitate (FSB), după care atacatorul s-a refugiat într-o clădire din apropiere, unde a fost împuşcat mortal de agenţi ai serviciilor de securitate.

---

 

UPDATE: Presupusul autor al atacului armat din centrul Moscovei a fost eliminat, a anunţat joi seară Serviciul Federal rus de Securitate (FSB).

"Un individ înarmat a deschis focul pe strada Bolşaia Lubianka. Mai multe persoane au fost rănite", a transmis FSB. "Atacatorul a fost eliminat, urmează să îi stabilim identitatea", a precizat FSB, conform Mediafax. 

Cel puțin trei persoane decedate

Cel puţin trei persoane au murit în urma unui incident armat produs joi după-amiază în apropierea sediului Serviciului Federal de Securitate (FSB), în centrul Moscovei, susține Mediafax. 

Atac armat soldat cu victime în apropierea sediului serviciilor secrete ruse. 

--- 

Un schimb de focuri a avut loc joi seara, la Moscova, în apropierea sediului central al FSB, serviciile secrete ruse, au relatat mai multe surse media ruseşti, între care ziarul Izvestia şi portul de radio Eho Moskvî, transmit France Presse şi Reuters, scrie Agerpres. 

Mai multe videoclipuri care arată ofiţeri de poliţie înarmaţi care alergau lângă sediul FSB erau difuzate pe reţelele de socializare. Ziarul Izvestia, care citează o sursă neidentificată, a raportat decese în rândul poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel