Focuri de armă la frontieră. Contrabandiști scăpați de sub ochii polițiștilor

Poliția de frontieră - fotografie cu rol ilustrativ
Poliția de frontieră - fotografie cu rol ilustrativ

Mai mulți contrabandiști de țigări au reușit să scape după ce polițiștii de frontieră au deschis focul. Incidentul a avut loc în județul Satu mare, la granița cu Ucraina. 

Peste 17.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite de către poliţiştii. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Bixad, mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase spre interiorul ţării.

"Imediat, colegii noştri au acţionat pentru reţinerea celor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul ucrainean. Deoarece persoanele nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată acestea nu s-au oprit şi s-au întors pe teritoriul ucrainean. În cel mai scurt timp, au fost anunţate despre caz autorităţile de frontieră ucrainene, iar în urma cercetării zonei, pe teritoriul românesc au fost descoperite mai multe colete care conţineau cantitatea de 17.600 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 205.920 de lei", precizează sursa citată.

Poliţiştii au întocmit dosar pentru contrabandă, încercând identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Vezi și: Cascador de ocazie. Cum a plonjat un șofer cu autoturismul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel