Focuri de armă în București. Fiul lui Sile Cămătaru, urmărire ca-n filme în Capitală! UPDATE

Focuri de armă în București!

Poliţiştii Capitalei au tras foc de armă în plan vertical în timpul urmăririi unui şofer cu un autoturism care avea numere de înmatriculare străine şi a refuzat să oprească la semnalele regulamentare, informează, luni dimineaţa, un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

UPDATE: Conform Antena 3, era vorba despre fiul lui Sile Cămătaru. Bărbatul era căutat din octombrie de poliţişti după ce ar fi înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara. Fiul lui Sile Cămătaru a fost dus la Timișoara la audieri.

---- 

'În data de 15 decembrie, în jurul orei 19,00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical', se arată în comunicatul Poliţiei.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul Secţiei 19 Poliţie. Acestea nu deţinea permis de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel