Focuri de armă după ce un polițist a fost luat pe capota unei mașini

FOTO: Facebook / Poliția Locală Iași
FOTO: Facebook / Poliția Locală Iași

Un echipaj al Poliţiei Locale Iaşi a fost nevoit să tragă un foc de avertisment după ce un şofer a refuzat să oprească autoturismul, a demarat brusc şi l-a acroşat pe unul dintre poliţişti.

Şeful Poliţiei Locale Iaşi, Liviu Zanfirescu, a declarat, pentru Agerpres, că incidentul a avut în zona Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit acestuia, un echipaj al Poliţiei Locale a observat staţionând neregulamentar un autoturism, şoferul nefiind în zonă, şi au efectuat verificări pentru a indentificarea conducătorului.

În acest timp, un bărbat a venit în autoturism, moment în care poliţiştii locali s-au prezentat şi au cerut şoferului să se legitimeze. Bărbatul a refuzat să facă acest lucru, s-a baricadat în maşină şi chiar a încercat să plece.

Polițist luat pe capota mașinii

În acel moment, susţine Liviu Zanfirescu, unul dintre dintre poliţişti, care se afla în faţa maşinii care staţiona neregulamentar, a fost luat pe capotă pe o distanţă de mai mulţi metri. Conform şefului Poliţiei Locale, poliţistul de pe capotă a tras un foc de avertisment pentru a-l determina pe şofer să oprească, acesta încercând să dea maşina cu spatele, dar a fost blocat de un alt participant la trafic.

Colegul poliţistului a cerut ajutoare, la faţa locului sosind alt echipaj al Poliţiei Locale şi un echipaj din cadrul IPJ Iaşi. Până la sosirea echipajului din cadrul IPJ Iaşi, bărbatul s-a baricadat în maşină şi a refuzat să discute cu poliţiştii locali. La sosirea echipajului din cadrul IPJ, bărbatul a fost nevoit să prezinte documentele, el fiind dus la Secţia 5 Poliţie, pentru audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel