Focar de infecție într-o brutărie din Brașov. Ce li se vindea oamenilor pe post de pâine - VIDEO

Imagini de groază de la o brutărie din Brașov.

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o brutărie din Brașov. Mai multe filmulețe care arată o mizerie de nedescris au fost postate pe rețelele de socializare, scrie Realitateadebrașov.net

Inspectorii OPC Brașov au descoperit că pâinea și celelalte produse de panificație erau fabricate în condiții mizere și depozitate la întâmplare. Totodată, inspectorii au mai descoperit că, pe lângă produsele expirate și refolosite, în brutărie erau și instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate, lucru care pune în pericol atât viața clienților, cât și pe cea a angajaților.

„Exista încă agenți economici care pun mai presus câștigul financiar in detrimentul respectării prevederilor legale, punând în pericol sănătatea consumatorilor prin modul în care înțeleg sa-si desfășoare activitatea. Este inacceptabil sa existe materii prime neconforme din care se realizează produse de panificație, spații total improprii de depozitare și producție, produse expirate și refolosite, instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate. Nu poate exista toleranta pentru astfel de situatii! Tote produsele neconforme au fost retrase de la comercializare iar verificarea legalității funcționarii continuă”, a declarat Sorin Claudiu Susanu, șeful CRPC Brașov.

Imaginile surprinse chiar sunt revoltătoare. Multă mizerie, mucegai și rugină, se poate vedea în această brutărie. Ustensilele sunt murdare, sacii de făină aruncați pe jos, iar cablurile electrice stau atârnate la voia întâmplării. Unele farfurii, cratițe și ligheane ,stau efectiv pe jos, pe o gresie murdară, altele sunt împrăștiate prin toată încăperea. Frigiderele arată și ele absolut mizerabil. Totul arată de parcă acolo nu s-a mai făcut curățenie de mult timp. Culmea e că multe dintre acele produse expirate erau refolosite. De altfel în imagini se vede un coș plin cu bucăți de pâine. De dezinfecție nici nu mai vorbim.

Un focar de infecție care îți dă de gândit dacă merită să cumperi pâine din brutarii. Parcă mai bine ți-o faci tu acasă, în condiții sigure, decât să mănânci ceva de la care te poți îmbolnăvi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel